Vi på skönhetskliniken Catwalk är glada att presentera vårt senaste expansionsprojekt- en exklusiv hudvårdsavdelning. Vi kommer att, på vår praktik på Sveagatan, ansluta en lägenhet på våningen ovanför till den existerande praktiken och göra om den till en hår-sektion.

Tre specialutbildade terapeuter och diverse assistenter kommer att anställas på kliniken. Vi kommer att tillhandahålla förstklassiga behandlingar i stilrena lokaler mitt i centrala Stockholm.

Kliniken kommer huvudsakligen att fokusera på hårborttagning med laser och förebyggande behandlingar av håravfall. Bland annat kommer de finnas möjlighet att få en professionell IPL, intensivt pulserat ljus, -behandling vilket resulterar i silkeslen hud i uppemot åtta månader. Därtill kommer vi också erbjuda behandlingar för dig som lider, eller vill förebygga, håravfall. Det sistnämnda kommer att ske i form av en PRP-behandlingar. PRP står för Platelet Rich Plasma och det finns mängder med empiriska studier som har kartlagt och bevisats metodens duglighet, samt frånvaron av allvarliga biverkningar.

Samtliga kunder som registrerar sig hos vår kundklubb och bokar antingen en Hårborttagning laser-behandling eller en PRP håravfall rådgivning innan den sista september kommer få 35% rabatt på den första behandlingen och 10% rabatt på allt som Catwalk har att erbjuda. Den som dessutom rekryterar en vän till vår kundklubb kan utöver dessa rabatter åtnjuta en gratis hårbottenmassage vid valfritt tillfälle.

Missa inte detta utomordentliga tillfälle att ta hand om din hårväxt, oavsett om det för dig innebär att se till att håret stannar eller försvinner!

 

Välkommen till vår skönhetsklinik
Tagged on: